Upptäck Lidl i Hässelby och Åkermyntan – Oöverträffade öppettider och ett brett sortiment!

Välkommen till Lidl, din närmaste livsmedelsbutik med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Vi finns i härliga områden som Hässelby och Åkermyntan, där du kan upptäcka allt ifrån färska grönsaker till nybakat bröd och mycket mer.

Lidl Hässelby

Besök vår Lidl-butik i Hässelby villastad och upplev en bekväm och trevlig shoppingupplevelse. Vi har öppettider som passar dina behov, vilket gör det enkelt för dig att handla när det passar dig bäst. Vi har ett välfyllt sortiment av produkter som följer vår filosofi att erbjuda hög kvalitet till låga priser.

Oöverträffade öppettider

Vi förstår att du har en hektisk vardag och att det kan vara svårt att hinna med allt. Därför har vi utökat våra öppettider för att ge dig möjlighet att handla när det passar dig bäst. Oavsett om du behöver handla tidigt på morgonen eller sent på kvällen finns vi här för dig. Våra generösa öppettider gör att du kan handla när det passar dig bäst.

Brett sortiment

Vårt brett sortiment av färska produkter, matvaror och dagligvaror gör det enkelt och bekvämt för dig att handla allt du behöver på ett och samma ställe. Vi erbjuder allt från ekologiska grönsaker, nybakat bröd och mejeriprodukter till olika kött- och fiskalternativ. Oavsett om du behöver handla till vardags eller till helgen har vi något för varje tillfälle.

Lidl Åkermyntan

Upptäck vår Lidl-butik i Åkermyntan och njut av en smidig och bekväm shoppingupplevelse. Vi har öppettider som passar alla, vilket gör att du kan handla när som helst på dagen. Vårt sortiment är speciellt utformat för att tillgodose dina behov och vi strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av produkter till de bästa priserna.

Oöverträffade öppettider

Hos Lidl Åkermyntan har vi förståelse för att din tid är värdefull, och därför erbjuder vi generösa öppettider som gör att du kan handla när det passar dig bäst. Våra öppettider sträcker sig från tidig morgon till sen kväll, vilket gör det bekvämt för dig att handla när som helst på dagen. Vi finns här för att göra din shoppingresa enkel och smidig.

Brett sortiment

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för att tillgodose alla dina behov. Oavsett om du är ute efter att handla för hela veckan eller bara behöver några sista minuten-inköp kan du hitta allt du behöver på Lidl Åkermyntan. Vi erbjuder allt ifrån färsk frukt och grönsaker till kött-, fisk- och mejeriprodukter. Hos oss hittar du även snacks, drycker och olika sorters hygienprodukter.

Sammanfattning

Lidl i Hässelby och Åkermyntan erbjuder oöverträffade öppettider och ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Våra butiker är utformade för att göra din shoppingupplevelse bekväm och trevlig. Oavsett om du vill handla tidigt på morgonen eller sent på kvällen, finns vi här för dig. Besök Lidl i Hässelby och Åkermyntan idag och upptäck skillnaden!

Ofte stillede spørgsmål

Här är 10 relevanta frågor och svar på svenska för din artikel:

Var ligger Lidl i Hässelby?

Lidl i Hässelby ligger på Åkermyntan 1.

Vad är öppettiderna för Lidl på Åkermyntan?

Lidl på Åkermyntan har öppet måndag till fredag mellan 8.00 och 21.00, lördagar mellan 8.00 och 20.00, och söndagar mellan 9.00 och 20.00.

Finns det en Lidl-butik i Hässelby Villastad?

Ja, det finns en Lidl-butik i Hässelby Villastad.

Var ligger Lidl i Hässelby Villastad?

Lidl i Hässelby Villastad ligger på Åkermyntan, precis som den andra Lidl-butiken.

Vad är öppettiderna för Lidl i Hässelby Villastad?

Öppettiderna för Lidl i Hässelby Villastad är samma som för Lidl på Åkermyntan.

Vilka produkter finns det på Lidl i Hässelby?

På Lidl i Hässelby hittar du ett brett utbud av livsmedel, färskvaror och andra dagligvaror till bra priser.

Har Lidl i Hässelby Villastad samma sortiment som Lidl på Åkermyntan?

Ja, sortimentet är detsamma på båda Lidl-butikerna i Hässelby.

Finns det parkering vid Lidl i Hässelby Villastad?

Ja, det finns parkering vid Lidl i Hässelby Villastad.

Kan jag betala med kort på Lidl i Hässelby?

Ja, du kan betala med kontanter samt de vanligaste betal- och kreditkorten på Lidl i Hässelby.

Vilka andra butiker finns i närheten av Lidl på Åkermyntan?

I närheten av Lidl på Åkermyntan finns det även andra livsmedelsbutiker, apotek och småbutiker.

Artiklen Upptäck Lidl i Hässelby och Åkermyntan – Oöverträffade öppettider och ett brett sortiment! har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 9 anmeldelser