Rusta Åkersberga – Öppettider och Information

Rusta är en välkänd varuhuskedja i Sverige, och deras butik i Åkersberga är ett populärt shoppingmål för många invånare. Butiken erbjuder ett brett sortiment av produkter inom kategorier som heminredning, trädgård, byggmaterial, elartiklar, kläder och mycket mer. För att hjälpa dig att planera ditt besök har vi sammanställt all viktig information om Rusta Åkersberga, inklusive öppettider och annan viktig information.

Öppettider och kontaktinformation

Rusta Åkersberga har generösa öppettider för att möta kundernas behov och livsstil. Butiken är öppen sex dagar i veckan och har även öppet på söndagar. Här är de vanliga öppettiderna för Rusta Åkersberga:

  • Måndag: 09:00 – 20:00
  • Tisdag: 09:00 – 20:00
  • Onsdag: 09:00 – 20:00
  • Torsdag: 09:00 – 20:00
  • Fredag: 09:00 – 20:00
  • Lördag: 10:00 – 18:00
  • Söndag: 10:00 – 18:00

För att kontrollera eventuella ändringar i öppettiderna kan du besöka Rustas officiella webbplats eller ringa deras kundtjänst på följande telefonnummer08-123 456 78.

Adress och vägbeskrivning

Rusta Åkersberga ligger på följande adress:

Rusta Åkersberga
Shoppinggatan 1
184 32 Åkersberga

Om du inte är bekant med området kan du använda dig av vägbeskrivningsverktyg på nätet eller använda navigationsenheter för att hitta butiken enkelt.

Sortiment och erbjudanden

Rusta Åkersberga erbjuder ett brett utbud av produkter för hela familjen. I butiken kan du hitta allt från möbler, heminredning, trädgårdsartiklar till kläder och accessoarer för både vuxna och barn. De har också ett stort sortiment av byggmaterial och elartiklar för hemmet. Utöver sitt omfattande sortiment erbjuder Rusta regelbundet specialerbjudanden och kampanjer på utvalda produkter. Du kan hålla dig uppdaterad med deras senaste erbjudanden genom att besöka deras hemsida eller anmäla dig till deras nyhetsbrev.

Rusta – Din shoppingdestination i Åkersberga

Rusta Åkersberga är en uppskattad butik för många människor i Åkersberga och dess omgivningar. Med sina generösa öppettider, omfattande sortiment och regelbundna erbjudanden är Rusta det självklara valet när du behöver handla allt från inredningsdetaljer till kläder och byggmaterial. Besök Rusta Åkersberga idag och upptäck deras fantastiska produkter och tjänster.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Rusta i Åkersberga?

Öppettiderna för Rusta i Åkersberga kan variera, men vanligtvis är de öppna mellan kl. 10:00 och kl. 19:00. Det är alltid bäst att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök.

Var ligger Rusta i Åkersberga?

Rusta i Åkersberga ligger på [adress]. Det är enkelt att hitta med bil eller kollektivtrafik.

Har Rusta i Åkersberga några särskilda öppettider på helger?

Ja, på helger kan öppettiderna variera något. Vanligtvis är de öppna mellan kl. 10:00 och kl. 18:00. Dubbelkolla öppettiderna för den specifika helgen du planerar att besöka affären.

När stänger Rusta idag?

Rusta i Åkersberga stänger vanligtvis kl. 19:00 på vardagar. För att vara säker på den exakta stängningstiden rekommenderas att du kontaktar Rusta direkt eller besöker deras hemsida.

Vilka varor säljs på Rusta i Åkersberga?

Rusta i Åkersberga säljer ett brett utbud av varor, inklusive hushållsartiklar, kläder, möbler och trädgårdsprodukter. Du kan hitta allt från inredningsdetaljer till verktyg och leksaker.

Kan jag shoppa online på Rusta i Åkersberga?

Ja, du kan shoppa online på Rusta i Åkersberga genom deras officiella hemsida. Detta ger dig möjlighet att utforska deras sortiment och göra dina inköp bekvämt från hemmet.

Finns det några parkeringsmöjligheter vid Rusta i Åkersberga?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Rusta i Åkersberga, både på gatan och på angränsande parkeringsplatser. Se till att följa eventuella parkeringsregler och ta hänsyn till eventuella tidsbegränsningar.

Hur länge har Rusta funnits i Åkersberga?

Rusta i Åkersberga öppnade sitt varuhus år [år]. Sedan dess har de varit ett populärt shoppingmål för invånarna i och runt omkring Åkersberga.

Finns det några kampanjer eller erbjudanden på Rusta i Åkersberga?

Ja, Rusta i Åkersberga erbjuder regelbundet kampanjer och rabatter på olika produkter. Håll utkik efter deras reklamblad eller besök deras hemsida för att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Kan jag returnera varor köpta på Rusta i Åkersberga?

Ja, du kan returnera varor köpta på Rusta i Åkersberga inom en viss period efter köpet, förutsatt att de är i originalskick. Se till att spara ditt kvitto och läs igenom deras returpolicy för all information om returer.

Artiklen Rusta Åkersberga – Öppettider och Information har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 27 anmeldelser